Beantwoord

Netflix

  • 25 August 2018
  • 3 reacties
  • 249 Bekeken

Hallo,
Vraagje; kan ik netflix via Proximus in UHD bekijken of moet ik rechtstreeks via internet een abonnement nemen bij Netflix om UHD te kunnen ontva gen ?
icon

Beste antwoord door HadewychT 25 August 2018, 16:59

Bekijk origineel

3 reacties

Reputatie 6
Badge +3
Je kan kiezen, dat is wel versie premium aan 13,99€ bij proximus.
Als de decoder geen UHD ondersteunt, moet je via de smart TV inloggen op Netflix. (Ook als je via proximus bent geabonneerd.)

Nota, als je rechtstreeks via Netflix geabonneerd hebt, dan werkt de login ook op de proximus decoder. Dus de werking is volledig gelijk.
Reputatie 7
Badge +4
Standaard krijg je het abonnement voor 1 scherm (geen UHD dus), maar je kan het wel op elk moment aanpassen. In volgende link vind je de uitleg hierover.

https://www.proximus.be/nl/id_cr_activate_netflix/particulieren/producten/proximus-tv-abonnement/tv-series-en-films/proximus-en-netflix/activeer-netflix.html
………..Als de decoder geen UHD ondersteunt, moet je via de smart TV inloggen op Netflix.....

Heeft er al iemand de test met de V6 UHD decoder gedaan om via deze decoder rechtstreeks netflix in UHD te bekijken of het dan werkelijk in UHD weergeven wordt op je UHD TV, omdat er iemand beweerde dat dit niet het geval was, daarom deze vraag of er eens iemand dit zou kunnen checken.

Reageer