Vraag

400 Bad Request Header Or Cookie Too Large nginx foutmelding forum



Toon eerste bericht

111 reacties

Reputatie 6
Badge +3

22:07 : https://nl.forum.proximus.be/internet-10/gisteren-1-gigabit-s-vandaag-terug-400-megabit-s-49895 Ik blijf het maar doorgeven aan Proximus.

hier nog altijd niet, ik zou zeggen houden zo! :wink:

Reputatie 5
Badge +2

Hier ook hoor : linux en vivaldi, zo goed als elke keer nu.

Reputatie 6
Badge +3

Om 21:50 terug de foutmelding: https://nl.forum.proximus.be/internet-10

ik ben de enige blijkbaar die herhaalt dat er geen problemen meer zijn en werk nochtans onder Windows 10 :slight_smile:

Reputatie 5
Badge +2

Ik ga het niet blijven herhalen dat er nog problemen zijn, ik weet hoe ik ze kan vermijden  :

  • het heeft zich nog niet voorgedaan onder android
  • ik heb het nog niet voorgehad onder Linux met Google Chrome

ik denk niet dat Proximus hier nu een prioritair probleem in ziet

-

hier nog altijd alles rustig en kalm, geen problemen meer. 

Reputatie 6
Badge +3

Om 23:10 terug dezelfde foutmelding gehad op volgende topic : https://nl.forum.proximus.be/internet-10/zeer-trage-internetverbinding-49984

Reputatie 5
Badge +2

Nog altijd hetzelfde probleem onder Linux met vivaldi.

IK denk in ieder geval niet dat het browser gebonden is want ik werk default met EDGE en aangezien ik het een goede week geleden dikwijls voor had en nu niet meer!

Heb je vorige link ookeens geopend zonder probleem

Reputatie 6
Badge +3

Ik heb het in de afgelopen 20 minuten nog 2 keer de foutmelding gekregen. Soms valt het voor bij het wisselen tussen een forum sectie of het openen van een topic. Ik ga er nu op letten en ook de links naar de topics plaatsen. Of het te maken kan hebben met bijlagen in topics zou ook kunnen. Maar ik had het ook in topics zonder bijlagen. Het blijft een vreemd probleem om de oorzaak te vinden.

Ik had nu het probleem om 22:17 met openen van: https://nl.forum.proximus.be/internet-10/ en dit topic: https://nl.forum.proximus.be/internet-10/outlook-gegevensbestand-49976

Maar wat iemand anders mij ook aangaf is dat het bij een bepaalde link zich herhaalt en voor al de andere links links van posten dan niet, precies of ene link gevoeliger is dan de andere, hij gaf  aan dat hij het vaak voor heeft als hij bv op de link klikt om deze post hier te openen.

Reputatie 6
Badge +3

Ik zal  blijven posten in mijn beide topics en zal ook niemand meer taggen. Mijn bedoeling was gewoon er zeker van zijn dat het niet vergeten werd. Ik apprecieer enorm jullie hulp. @Martin : wanneer ik dit doet dan werkt het maar heel erg kort en moet ik terug dezelfde handeling uitvoeren om terug verder te gaan.

ik wil juist niet vermijden dus gewoon verder doen met EDGE om te zien of het al dan niet betert wat bij mij wel het geval is

Reputatie 5
Badge +2

Ik heb het ook niet meer omdat ik weet hoe het te vermijden is. Deze avond zal ik eens proberen om het te krijgen.

Update: ik heb tot nu toe niet meer voorgehad.

Iemand heeft mij gemeld dat hij het direct terug in orde krijgt van zodra hij de cookies wist, dus enkel en alleen cookies wissen geen cache of history

Reputatie 7
Badge +4

@familievandesype ik ben je niet vergeten. Men is dit volop aan het nakijken en men werkt aan een oplossing. Laatste feedback die ik heb gekregen was vrijdag dat men deze case en de case dat content van bepaalde websites niet kan wordt toegelaten hier op het forum aan het behandelen is. 

Zoals altijd, als ik nieuws krijg, laat ik dit weten. Het heeft daarom geen zin om verschillende moderatoren te taggen in berichten. 

community wordt inderdaad uitgegeven.

Reputatie 6
Badge +3

Mijn publiek IP adres is:  80.201.22.82 . Gewoon handig om te kijken in de webserver logbestanden. Ik blijf er maar last van hebben. Gisteren avond heb ik het terug voorgehad. Wanneer een community niet in eigen beheer is maar uitbesteed hangt ook alles af welke service level agreement je hebt afgesloten. Er is nog wel wat werk aan de spamfilter.

hier bij mij een week aan een stuk geen problemen meer gehad in dit verband

(wel meer met de spamfilter bv met sommige smileys is al voldoende om geblokkeerd te worden, maar dit ter zijde)

Reputatie 5
Badge +2

Bij mij samengevat :

  • nog nooit voor gehad op een android tablet
  • en nog nooit onder linux mint met google chrome
Reputatie 6
Badge +3

@ThomasP , @Charlotte.D , @GeertC : Het laatste antwoord dateert van 12 dagen geleden. Wat was eigenlijk het probleem en de oplossing? Ik begrijp ook niet goed waarom mijn topic verplaatst werd naar de praatbarak het had te maken met het Proximus forum. Ik heb zonet terug het probleem gehad toen ik het sub forum over internet wou openen.

Opera 67.0.3575.97

FF 74.0 

Vivaldi 2.11.1811.49

Edge 80.0.361.69

Maar voorlopig nog altijd geen problemen meer met deze browsers.

draaien allemaal op windows 10 1909

Reputatie 5
Badge +2

Vivaldi 2.11.1811.49-1 voor Linux DEB (en zopas nog probleem, zelfs verschillende keren, zo goed als permanent, het gaat de goede kant op)

Google Chrome  80.003987.149 64 bits en zopas geen probleem

Firefox 74.0 64 bits for Linux Mint (en nu toch ook probleem)

Samengevat : op een android tablet komt het probleem nooit voor, en in google chrome onder linux mint 19heb ik het probleem nog niet gezien.

 

mijn browsers worden altijd geüpdatet naar de laatste versie bvb bij vivaldi gisteren nog gebeurd.

Dus aangezien dit bij verschillende van mijn browsers gebeurd is en er van vroeger al foutmeldingen gebeurd zijn en ook na updates van sommige browsers zou ik in eerste instantie niet denken dat het daar iets mee te maken heeft.

Reageer