Vraag

Veel te dure rekeningen


beste mensen,ik open een topic uit naam van mijn alleenstaande moeder van 78 want zij betaald wel hele dure facturen elke maand. daar ben ik per toeval achter gekomen. zij heeft een pack bij proximus wat dus betekend ; tv , internet , vaste telefonie en haar gsm ( die kost slechts 10€ per maand ) maar het hele packet kost haar maandelijks wel een 100€ wat toch wel duur is naar mijn bescheiden mening. ik ken de gangbare formules bij proximus niet want ik zit bij die andere dief ( telenet );-) haar contract omzetten naar minimus lukt niet want dat is enkel voor nieuwe klanten. kan iemand me informeren of er een goedkopere formule bestaat voor haar of hoe zij goedkoper af is elke maand? zij verbruikt amper 3GB internet maandelijks. overstappen naar een concurrent lukt niet in haar appartementsgebouw ( jammer genoeg ) en in een proximus winkel konden ( of wilden ) ze ons ook niet helpen. er moet toch een betaalbaarder alternatief bestaan voor mensen op leeftijd of dienen zij enkel maar om er van te profiteren en uitgemolken te worden in onze huidige maatschappij? sorry voor de verontwaardigende toon van m'n schrijven maar het loopt soms wel de spuitgaten uit hoor. dank bij voorbaat voor elk advies.

9 Reacties

Reputatie 4
Badge +1
ainnie1940 schreef:

kan iemand me informeren of er een goedkopere formule bestaat voor haar of hoe zij goedkoper af is elke maand?

Jawel, deze formule bestaat, en wel bij een dochter van Px:
https://www.scarlet.be/nl/trio-internet-tv-telefonie/?src=tradetracker
Ik geniet er al ettelijke jaren van.
dank u voor de tip. ik bekijk het de volgende dagen of het mogelijk is om een modem te plaatsen bij m'n moeder.
Reputatie 7
Badge +5
Als dit mogelijk is bij Proximus is dit ook mogelijk bij scarlet , ze gebruiken de zelfde infrastructuur.
Welke lijnsnelheden mogelijk zijn kan je vinden op http://proximus.be/internetsnelheid
Reputatie 7
Badge +6
Sacrlet heeft een aparte lijncheck:
https://www.scarlet.be/olr/app/addresscheck?execution=e2s1

Mvg,
Reputatie 7
Badge +5
Die link werkt bij mij niet ?
NB: in principe zou die de zelfde lijnsnelheid moeten aangeven als proximus maar wel ander pack snelheden uiteraard.
Maandag m'n eerste werk is bellen naar scarlet. wat een verschil in prijs voor hetzelfde pakket. hartelijk dank voor alle reacties beste mensen:👍🏽
Badge +3
Hetzelfde pakket is het wel niet, men zal in alles moeten inboeten, vooral tv kanalen zijn er veel minder maar ik vermoed dat moeder niet zoveel kanalen zal nodig hebben..... kijk dan wel zeker of haar favoriete zenders beschikbaar zijn.
Reputatie 7
Badge +5
ik denk dat er veel mensen , meer dan men denkt, maar een klein aantal zenders van het basis pakket bekijken, maar dat is iets dat ieder voor zich moet uitmaken zoals je zegt.
ja dat is wel zo, ikzelf bekijk nooit meer dan een tiental zender eigenlijk. ik kijk zeker of haar favoriete zenders er tussen zitten hoor.
nogmaals mijn oprechte dank aan allen voor de info.

Reageer