Beantwoord

Klacht

  • 14 January 2018
  • 2 reacties
  • 269 Bekeken

Beste

Begin december hebben wij gevraagd om ons abonnement vanaf 28 december 2017 over te zetten op ons nieuw adres. Ze zeiden ons toen dat dit absoluut geen probleem, zeker niet aangezien we het zelf gingen installeren.
Op 28 december stelden wij helaas vast dat er niets werkte. Na enkele telefoontjes kregen we dan te horen dat jullie de dag nadien een technieker zouden sturen. We moesten wel zorgen dat we thuis waren. Speciaal hiervoor bleef er de ganse dag iemand thuis, maar om 17u was er nog steeds niemand langsgekomen.
Dan hebben we weer maar eens naar jullie gebeld. Tijdens het bellen, kregen we op onze andere GSM telefoon van de technieker dat hij er niet geraakt was en de dag nadien iemand anders zou langskomen. Hier ontdekten we ook dat het oude adres nog in het systeem stond als installatieadres. We hadden dit nochtans meerdere keren duidelijk gezegd! De technieker maakte hier geen probleem van en ging het doorgeven.
Aangezien we nog aan het bellen waren met jullie klantendienst gaven we dit dan ook door. Hier kregen we doodleuk te horen dat het installatieadres niet kon aangepast worden door hen en dat de technieker dan niet mocht komen! Dit is toch absoluut geen manier van werken?! We hebben uitdrukkelijk gevraagd om de afspraak niet te annuleren en de technieker gewoon te laten langskomen zoals afgesproken. Zaterdag 30 december bleven we dus weer heel de voormiddag thuis zoals gevraagd (door de technieker). Weer zagen we niemand.
Na zoveel ergernis en al uren bellen en nog meer uren naar jullie muziek te moeten luisteren, hadden we het gehad. We hebben dan maar een bezoek gebracht aan de Proximuswinkel in de buurt. Hier werden we eindelijk wat beter geholpen. De mensen in deze winkel waren beschaamd voor alle blunders die al begaan waren door de personen op de klantendienst. Deze vrouw zette alles in orde, maar kon ons helaas niet garanderen dat de verbinding onmiddellijk ging werken door de feestdagen. Ze verzekerde ons dat op dinsdag 2 januari alles ten laatste moest werken en ging ons hierover dinsdag opbellen.
Dagen verstreken alweer zonder internet en tv en het gebruik van onze 4G begon al op te lopen! Op dinsdag 2 januari waren we nog geen stap verder. Opnieuw trokken we naar de Proximuswinkel in de buurt, maar deze was helaas gesloten voor stocktelling. Ons opbellen, zoals eerder beloofd, ging dus zeker niet meer gebeuren. Dan nog maar eens bellen naar de fantastische klantendienst. Na weer maar eens van het kastje naar de muur gestuurd te worden en uiteindelijk weer meerdere medewerkers aan de lijn gehad te hebben, kregen we te horen dat ze een technieker gingen sturen op 9 januari!!! Al wetende dat deze eigenlijk al op 29/12 ging komen, konden we hier geen genoegen mee nemen. We zaten al zo lang zonder internet en tv en we hebben op dat ogenblik dringend internet nodig voor ons werk. Het toppunt was wanneer de medewerkster gewoon de telefoon neerlegde! Dit hadden we nog nooit meegemaakt! Wat een klantenservice, dit kan toch echt niet!? We zijn al meer dan 15 jaar klant bij Proximus (tijdens de tienerjaren GSM en daarna tv/internet) en dan zo behandeld worden?!
Op woensdag 3 januari gingen we dan maar opnieuw langs in de Proximuswinkel. Met jullie klantendienst wilden we niets meer te maken hebben. Hier kregen we dan te horen dat er op vrijdag 5 januari iemand zou langskomen met dank aan de medewerkster die we zaterdag 30 december spraken.
Weer 2 dagen bang afwachten dus dat er iemand zou komen. Op donderdag 4 januari zagen we enkele techniekers voor de deur stoppen. Helaas kwamen zij bij de buren werken. We spraken hen even aan, maar zij mochten niets doen aangezien er de dag nadien iemand kwam. Met een bang hartje hebben we 5 januari gewacht en om 15u15 zagen we eindelijk een technieker verschijnen. Na nog geen 5 minuten was de klus geklaard.
Wij vinden dit absoluut geen service! Anderhalve week zaten wij zonder internet en tv, ons 4G-gebruik liep zo hard op en dan zouden we nog extra moeten betalen omdat we over onze limiet zijn gegaan. De fout lag bij jullie, waardoor een interventie nodig was. Bovendien moesten we op deze technieker meer dan een week wachten nadat hij beloofd was.
Wij wensen dan ook dat deze weken zonder internet/tv NIET zullen aangerekend worden op onze factuur. Als we van jullie diensten, door jullie fout, geen gebruik kunnen maken, hoeven we ook niet te betalen. Wij verwachten nog een extra compensatie voor de verloren dagen door van jullie geklungel.

Wij posten onze klacht hier gezien wij geen extra tijd meer wensen te verliezen om bij de 0800 22 800 rondgestuurd te worden zonder dan ook enige oplossing te bekomen.
icon

Beste antwoord door AntonellaD 15 January 2018, 10:52

Bekijk origineel

2 reacties

Ter info: moest er hier maandag op de lange duur geen reactie op komen door de mensen van het Prox team dan kun je nog altijd op volgende manier klacht indienen:
surf naar > contacteer onze klantendienst .
- klik achtereenvolgens op: "Regel het meteen" > "ik ken mijn Telefoon nummer" > "OK" > voer nummer in > "Ik heb een vraag over mijn factuur"
> "klacht indienen" (of kies ander optie bv. > "andere vraag")
> scroll naar beneden > Klik op "Mail Ons" >
Vul de voorziene tekstvakken in en klik op "Verzenden"
Reputatie 7
Badge +3
Dag Nevs,

Ik heb hiervoor dossier 32490724 opgemaakt. De bevoegde dienst zal je verder op de hoogte houden.

Groetjes,

Antonella

Reageer