waarom kan proximus geen filmzenders doen zoals telenet met de vele films uit de catelogus?

  • 31 March 2015
  • 4 reacties
  • 488 Bekeken

telenet heeft verschillende filmkanalen via prime.

proximus heeft een groot aanbod aan films uit de op aanvraag-catelogus.waarom steekt proximus geen aanbod films in een 6-tal filmzenders voor een vaste prijs,zoals telenet dit doet met prime?

heeft het iets te maken met de rechten op die films?zitten de rechten bij telenet,en zo ja=hoeveel jaren nog?



4 reacties

Reputatie 6
Badge +2
Proximus heeft Movie & Serie Pass zowel catalogus als een filmkanaal maar stel je niet te veel van voor want het zijn eerder van die goedkope 3de rangsfilms die nooit de cinema gehaald hebben en die van eerste keer op DVD werden uitgebracht en die belanden dan in de koopjesbak van 'Zoek maar uit' hiervoor betaalt men € 14,95/maand en dat vind ik zijn geld niet waard en bovendien is de HD kwaliteit niet voor om over naar huis te schrijven.


De PRIME zenders van Telenet daarentegen is wel 10 keer beter, hier wordt tenminste klasse topfilms vertoond waarvan de meeste eveneens op blu-ray werden uitgebracht en de HD kwaliteit is zeer uitstekend op alle PRIME kanalen.


Besluit: MS Pass van Proximus is zeker voor verbetering vatbaar want zoals de zaken nu voorstaan ben ik absoluut niet tevreden over, de PRIME kanalen van Telenet zijn zowel kwa aanbod als kwa HD beeldkwaliteit hier om U tegen te zeggen.
Christiaan,


Je kan best een privé bericht aan 'Onze medewerkers' doorsturen ➽ Onze medewerkers

en dan klikken op 'Een bericht verzenden aan Onze medewerkers'


zodat ze je vraag/voorstel kunnen doorgeven aan het Proximus innovatie team
@crhristiaan zoals Elsa al zei enkel op deze manier zou er misschien een evenwaardig filmaanbod kunnen komen.Ook moet je weten dat dit niet gemakkelijk is want beide operators werken op verschillende manieren.


Proximus met hun weliswaar goedkopere passen en minder waardige films.Toch zitten er bij de MS PASS enkelen goede films bij.Want ik heb tot 2 maal toe het pakket ge nomen,en dit omdat in het begin er nog maar eerst 80 films aanwezig waren.


Bij telenet is dit helemaal anders daar heb je inderdaat prime als je 25€ betaalt en heb je ook 2000 films en series.Over prime gesproken daar hoort ook sporting bij maar als je dit wil moet je dat appart betalen;Dit noemde vroeger anders.Deze films zijn ook iets ouder dan wat men vind in het het play en play more pakket die dan even goed gratis zijn.Voor plaay betaal je 10€ en voor play more 24,95€ daar zijn dus ook bijna alle zenders van telenet bij inbegrepen,buiten enkele porno zenders en de verstoken zenders in het plus pakket waar ik eens werk ga van maken.Ook is daar terugkijk tv bij in begrepen zodat je vele programma's tot 7 dagen kan terug zien.En hoef je niet meer op te nemen.Dit word dan ook weergegeven op de tv-gids.


play bevat ook minder films en zenders als play more vandaar dat dit ook 15€ goedkoper is.In play zit ook niet prime bij inbegrepen dacht ik.Zo Elsa genoeg reclame weeral dacht ik.smiley

Reageer