tv overal op tablet na update deze week


Na de update deze week bevriest het beeld even elke twee seconden , ik las dit ook al elders dus ik ben niet de enige.

Wie nog ? Waar kun je een versie terug gaan , waar het beeld goed was .

Ook is het beeld uitgerokken in de hoogte , zal daar iets aan gedaan worden ?


21 reacties

over welke versie heb je het? want ik heb deze week geen update binnen gekregen

huidige versie op mijn tabet is 2.0.1 - alles werkt naar behoren behalve de tv gids

mvg
Badge +1
Als jij liever een andere versie van tv overal hebt dan de 2.0.1 dan kan je deze downloaden in de link die ik je meegeef.
Het is de app die momenteel beschikbaar is in google play , wel de belgacom tv overal tab , ik weet niet of het verschil uit maakt .

Ik heb de app verwijderd en via google play opnieuw geinstalleerd maar het blijft blijkbaar die met de update , hoe kan ik de versie zien ?

Ik had verleden week de app via google play gehaald , deze week kreeg ik melding dat update's waren met verbeteringen nadat ik die installeerde vervroor het beeld nu en dan , op de comentaren bij de tvoveral tav app in google play staat er ook iemand die met zijn sony tablet nu dit probleem heeft na de update .

Hoelang is deze versie 2.0.1 al beschikbaar en wat is er beter dan de vorige ?Ik heb voor alle zekerheid de twee gedownload maar nog niet op de tablet .

Bedankt in ieder geval .
ik veronderstel dat je wel 2.0.1 zal hebben ernie....

je kan versie zien door naar de play store te gaan, mijn apps, daar zie je dan "Tv Overal Tab" staan, selecteer dat

dan kom je zo op een pagina met allemaal info over de app, in de rubriek beschrijving op het pijltje duwen en helemaal onderaan staat de versie info:



de 2.0.1 verse heb ikzelf op 29/06 geinstalleerd

oudere versies zijn normaal niet beschikbaar, maar swimmer was zo vriendelijk ze te archiveren op z'n site

mvg
Klopt het is versie 2.0.1

is de versie ervoor dan de 1. 1.1?

En hoe krijg ik die op de tablet , via usb stick ?

Ik zie dat er iemand ook dit voor heeft met zijn sony tablet , ieder twee seconden staat hun mond stil en dit is natuurlijk niet te doen , zopas nog eens geprobeerd met de versie 2.0.1 , voorheen had ik het niet .
gewoon de apk downloaden, en deze dan uploaden naar je tablet

je kan bv de apk mailen naar uw gmail en ze van daaruit openen, of werken met bv dropbox, of ze uploaden naar tablet via pc

de apk openen op uw tablet, en dan zal het programma installeren, volledig op eigen risico uiteraard - deze versie zal zich dan wel niet meer updaten, omdat ze niet rechtstreeks uit google play komt

met de tab versie werkt bij mij goed, behalve de tv gids. opnames programmeren gaat niet, maar ik heb de smartphone versie (met simpele tv gids) ook eens op tab gezet en daarmee gaat het wel

mvg
de versie er voor was 1.1.1 zie ook blog van ricy http://bgctv.skynetblogs.be/#bgclanceerttvoveral

daar staa o.a:


♦ Download apk:

• https://www.box.com/s/ba13b21050c9842433b4" target="_blank
• https://www.box.com/s/4874dfa3c15a83f10648" target="_blank https:///comment/72950" target="_blank
• https://www.box.com/s/00a0f9186fcc60a1843a" target="_blank
• https://www.box.com/s/70aa169a86a57ba2d197" target="_blank https:///comment/72950" target="_blank
• https://play.google.com/store/apps/details?id=be.belgacom.mobile.belgacomtvtabletnl&hl=nl" target="_blank ( zoals TV-Overal TAB enz.. ) Huidige versie:2.0.2

==============================
TV Overal released op Android versie 2.0.1 is uit ©U https:///comment/73164
• Upgrade of the Electronic Program Guide
• Upgrade of the ‘record from distance’ buttons
• Managing planned recordings
• ICS support (Android 4.0)
• Bug fixing
op het zicht zie ik enkel de wijziging dat je nu in de tv gids linksboven
een overzicht kan krijgen van de (op afstand) geplande opnames.
de zenders kan je blijkbaar niet meer rangschikken naar eigen goesting


enz .....

Elsa

Hallo , bedankt voor jullie hulp , de versie tablet 1.1.1 doet het kwa beeld ok , dus er is toch iets mis met de update naar 2.0.1

kunnen jullie even hier iets posten als er een nieuwe update komt ?

oké bernie, zal laten wanneer er een update is van tv overal tab

mvg
versie 2.0.2 is uit, zowel voor tab als smartphone


mvg
xenne , bedankt dat u het liet weten .

ik heb het direct geprobeerd maar het beeld bevriesd nog nu niet meer om de twee seconden maar wel om de 30 seconden , dus terug naar 1.1.1

Het is al beter maar nog niet goed .
Bedankt voor de feedback bernie.

Groetjes, Elsa
ik heb sinds kort ook een tablet en heb de app van tv overal erop gezet, alles verloop goed tot ik naar wil kijken heb ik de franse versie, TV Partout, en eigenlijk is het me nog niet gelukt om wat tv te bekijken., ofwel blijf het zoeken of krijg ik een foutmelding


Doe ik iets verkeerd??


De app bestaat in nl en frans , de tab versie is voor de tablet , kreeg zonet een antwoord van Eva dat de nieuwe versie na onderhoud server zo moeten beter zijn .


Het best kun je tvoveraltab intikken bij het zoeken bij googleplay , dan kom je op de juiste terecht , ik had ook eerst de franse , maar jou probleem zal zijn dat je niet ingelogd bent bij belgacom .

Dit zie je aan dat manneke rechts boven moet groen aangevinkt zijn .

Normaal moet je ook belgacom tv klant zijn volgens mij .
De link stond hier al enkele posts hoger waar o.a. staat :

• https://play.google.com/store/apps/details?id=be.belgacom.mobile.belgacomtvtabletnl&hl=nl" rel="nofollow" target="_blank ( zoals TV-Overal TAB enz.. )

Huidige versie:https://play.google.com/store/apps/details?id=be.belgacom.mobile.belgacomtvtabletnl&hl=nl" rel="nofollow <=: hier op 2.0.2 klikken

Elsa
Helaas is versie 2.0.2 nog niet goed kwa beeldstream , nog bevriezingen , van korte duur maar erg strorend als je tv kijkt , de versie 1.1.1 doet het nog altijd veel beter kwa beeld .

Ik denk dat de ontwinkkelaars zich teveel toespitsen op de programmagids maar uit het oog verliezen dat de mensen in eerste plaats tv willen kijken .

De mensen die tv overaltab proberen haken natuurlijk af als ze enkel versie 2. enz kunnen krijgen ,de oude versie zou ook al is het onder een andere naam , vb light tab of zoiets ook moeten te krijgen zijn , dan zouden de tv overal kijkers niet afhaken door het slechte beeld .

Bij mij is beeld nog altijd prioriteir , de rest mag natuurlijk verbeterd worden maar als je iets hebt die al goed is , maak dan een tweede die in ontwikkeling is .

Een update moet normaal een verbetering zijn en geen verbetering van het ene en dan het belangrijkste verslechten .

Natuurlijk je moet goed kijken naar tv als een tv kijker en niet als een programeur want dat mis je de fouten in het beeld .

Hoop doet leven ?
Reputatie 7
Badge +1
Versie 2.0.2 zou de problemen met uitrekken beeld v. 16:9 naar 4:3 oplossen, maar deed dat dus niet! Ik heb het op mijn Medion Lifetab staan. Met de smartphone versie kan ik wél programmeren, maar het beeld wordt ook uitgerokken. In een privébericht deelde Eva mij mee dat vlgs. de technische dienst dat voorlopig zo blijft en dat ze dat nog niet kunnen oplossen...
wat beeld betreft geen probleem met versie 2.0.2 op mijn htc tablet, maar dat was ook al zo met de 2.0.1

enige wat nog steeds niet gaat is programmeren uit de tv gids, maar daarvoor heb ik de smartphone versie op tablet gezet (via apk), deze speelt het beeld trouwens even goed af als de tab versie, dus het enige verschil tussen die apps lijkt de tv gids

mvg
@ signoor , als u de app 2.02. staan hebt hebt u dan geen korte bevriezingen in het beeld ?

als je er op let is het hoe langer hoe meer storend , indien niet , welke apps lopen , je kunt ze zien via instellingen apps .

Ik vraag mij echt af waarom ik geen haperingen in het beeld heb bij versie 1.1.1 en bij de volgende versies wel ?

@xenne , als ik de app voor smartphone moest gebruiken moet ik dan mijn tablet geen 90 graden draaien ?

Hebt u de nl zenders dus vtm en een , en daar echt geen haperingen in , het zijn heel korte maar ze storen mij enorm , met 1.1.1 geen probleem maar als ze eens een oplossing hebben voor het uitgerokken beeld , dan kan ik ook niet anders dan kiezen tussen uitgerokken beeld maar geen haperingen , of juist beeld met haperingen .

versie 2.1.0 is uit

Functies in deze versie:
* Gsm-nummer verificatie fix
* DRM update
* Meerdere bugs werden opgelost

op het zicht zie ik één wijziging, bij tv heb je nu de optie "voetbal" met toegang tot de voetbalcontent (ook van belgacom 11+ indien je dit hebt)

mvg
ik heb TV overal op YARVIK tab met Android 4.0 staan , maar de TV gids wil niet werken...heb reeds versie 1.1.1 en 2.0.1 geprobeerd en bij beide geen TV GIDS ( je krijgt een error en de app stopt..)

Is er reeds een oplossing voor dit probleem aub?

mvg

Gaetan

Reageer