Beantwoord

Teller op website aanmaken

  • 24 October 2016
  • 4 reacties
  • 165 Bekeken

Hallo,

Ik heb een teller aangemaakt op mijn gratis proximus website, en die ook geauthoriseerd op het adres:
http://users.skynet.be/alias/ met de alias = mijn usernaam. Op de status van mijn website is de teller en de authorisatie ook te zien, lijkt allemaal in orde..
Dan in mijn index.html de instructie toegevoegd img src="http://users.skynet.be/cgi-bin/wwwcount.cgi? geplaatst tussen haakjes groter en kleiner dan.
Als ik nu surf naar mijn website zie ik inderdaad vanonder een window van de counter. Maar met de melding: "URL: http://users.skynet.be/alias/ is not in auth database: /usr/local/etc/Counter/db/Authdb". Het lijkt dat de authorisatie niet doorkomt. Heeft iemand gelijkaardige ervaring met het plaatsen van een teller op de proximus website? Misschien is deze tellerfunctie wel niet meer actief.
Graag een reactie, bij proximus zelf geeft men geen ondersteuning voor dit probleem.

Paul
icon

Beste antwoord door Marleen 24 October 2016, 10:58

Bekijk origineel

4 reacties

Reputatie 7
Badge +6
Kijk een naar dit topic, met het antwoord van een support medewerker:
nl.forum.proximus.be/internet-10/teller-website-niet-zichtbaar-35405
De teller op de users.skynet.be websites zou al enige tijd buiten dienst zijn.
Reputatie 3
Hebben mij vertelt dat die tellers inderdaad niet meer werken en het ook naar alle waarschijnlijkheid niet meer zal verder gesupporteerd worden.
Misschien kan een officiele medewerker van Proximus ondertussen al iets meer vertellen of dit nu defintief of tijdelijk buiten dienst blijft, want ik zit ook met dit probleem op mijn site.
Hallo,

Als het zo zit dat Proximus weet dat die tellers niet meer werken, waarom nemen ze dan het aanmaken van de teller niet gewoon weg van hun site.
We zitten er onze tijd in te steken terwijl het mogelijk inactief is. Niet erg professioneel dan, maar wie weet komt men toch weer met een oplossing.

Paul
Reputatie 3
Hopelijk wel :?

Reageer