STILSTAAND BEELD, BLOKJES IPV BEELD

  • 24 January 2014
  • 1 reactie
  • 217 Bekeken


Goede avond,


Al enkele weken, en bijna op dagelijkse basis, hebben wij te maken met volgende problemen met onze tv:


Plotseling stilstaand beeld

blokjes ipv beeld

klank gaat door terwijl het beeld stilstaat




En dit op de meeste zendes maar niet allemaal, dus het kan niet aan onze tv lliggen, en mijn dochter heeft hetzelfde voor, dus kan geen probleem zijn aan beide tv's tegelijkertijd...

We hebben 2 decoders.


We zijn elke keer verplicht de hoofdstekker uit te trekken, 10 min te wachten, en dan kunnen we weer verder voor een uurtje, dan begint het opnieuw.


Dit begint serieus frustrerend te worden, en iets opnemen is er dan ook helemaal niet meer bij, want het wordt zo opgenomen.


Kunnen jullie aub een oplossing zoeken?


Heb ook nog een vraagje, waarop kan je niet zappen tijdens opnames?


We kunnen zappen tot we aan een HD post komen, dan moeten we ofwel de opname stop zettn, ofwel alle HD posten overslagen, er zijn op dat moment geen 2 verschillende opnames bezig.


Dit is het geval op elke post, dus niet omdat we via een HD post zouden aan het opnemen zijn...


Alvast bedankt,


Mvg


Tamara

1 reactie



Dan moet alles weeral opzetten wpa sleutel voor internet ingeven,



Dit kan soms voorvallen bij een factory reset van de modem, al zou dit niet mogen want met de 'zero touch' werking van de modem zou dit allemaal automatisch moeten gebeuren, en wordt je je wifi paswoord en wifi encryptie type ingevuld zoals die vermeld staat op een sticker van de bbox modem.


Maar je hoeft ook geen factory reset te doen van de modem een reset (reboot) is al voldoende zoals beschreven in de link ► http://bgctv.skynetblogs.be/#procedurebijdecoderproblemen" rel="nofollow


Nu ter zake, uw probleem zal wel komen van je draadloos systeem dus zeker eens de rest van je devolo's doen eerst zoals ook beschreven in de procedure.


Ik geef je nog het volgende mee, kwestie welke eventuele oorzaken de devolo's kan storen ► plcs toorbronnen

Reageer