pvr doet raar sinds update

  • 22 August 2012
  • 8 reacties
  • 224 Bekeken

Sinds er een update is geweest werkt de pvr niet echt meer zoals vroeger.Opgenomen films die zomaar uitvallen,programmas die je opgenomen hebt maar gewoon niet kunt starten en soms bij het verderspoelen je niet meer kan stoppen.En ook al doe je een reset,de problemen blijven.

8 reacties

ja je bent zeker niet alleen zie maar naar de lijst van posts op dit forum die in verband staan met de update " charles" door te surfen naar:

https:///comment/75783" target="_blank <--(Klik_Hier)

groetjes, Elsa

PS:

posts specifiek over opnames:

• ☞ https:///posts/43e7b860de" rel="nofollow" target="_blank

• https:///posts/75a31b725b" rel="nofollow" target="_blank

• https:///posts/140f7ccd3f" rel="nofollow" target="_blank

https:///posts/06f70cd592" rel="nofollow" target="_blank

• https:///posts/4e741908cd" rel="nofollow" target="_blank (deze post hier)

Reputatie 5
Badge +3
Met de nieuwe update af en toe problemen met de markeringen op PVR, wanneer de opname na even te stoppen (geen pauze) herstart wordt, keert ze soms terug vanaf het begin...is niet altijd zo, maar toch heb ik het vanavond één keer voorgehad...hopelijk voert BGC snel een upgrade van den Charles uit, waarschijnlijk volgende maand? Afwachten.

mvg
Er zijn er al die charles.....240 hebben naar het schijnt maar of er veel opgelost is bij dee versie is maar de vraag !

groetjes, Elsa
Reputatie 5
Badge +3
Bij mij is het nog altijd versie 234, zal dit jaar nog wel een paar keer veranderen, het wordt toch stilaan tijd dat die charles update, en zeker voor de klanten met die hdmi en opname perikellen, een definitieve plooi krijgt!

groetjes
Reputatie 5
Badge +3
Heb even een test gedaan met de PVR opnames, deze die na herstarten beginnen vanaf het begin zijn er nog van voor de update??? Alhoewel ik met de vorige software daar nooit problemen mee heb gehad, raar!
De opnames vanaf de charles update herstarten, raar maar waar, vanaf het punt waar ik gestopt ben? Meermaals getest en altijd met hetzelfde resultaat!
Dit ter info.

mvg
ik heb deze morgen nog eens geprobeerd om de versie Charles1_2.7.2.240 binen te trekken met een FacR maar blijkbaar heeft die update voor mij nog niet op actief gezet !

Dus ik zal nog wat geduld moeten hebben en welke bugs zullen er uit verwijderd zijn , dat is dan nog een andere vraag !!

Elsa
Elsa, ik bewonder je optimisme, eerlijk!

Met PVR opnames heb ik niet zoveel last (tot nu toe). Behalve inderdaad dat ze in sommige gevallen niet herstarten, maar dat is geen onoverkomelijk probleem, toch niet voor mij.

Mijn problemen situeren zich voornamelijk op nPVR opnamen. Die zijn volledig onbetrouwbaar geworden. Stoppen op onverwachte momenten, kunnen niet doorgespoeld worden, starten gewoonweg niet of herstarten niet waar ze gestopt zijn. Miserie troef dus.

't Zou fijn zijn moest Belgacom even aangeven dat ze met dit probleem bezig zijn, laat staan dat ze ook nog zouden zeggen in welke release ze het zullen oplossen...
Badge
Inderdaad, de laatste dagen, en ik denk sinds ik Charles...240 heb binnen gekregen, zijn er hier meerdere problemen tijdens het bekijken van een oname in nPVR. De opname stopt plotseling en schakelt terug over naar de opnamelijst. En dan begint de miserie, terug met veel moeite opstarten, maar een beetje later terug hetzelfde fenomeen, enz.... Deze avond een reset uitgevoerd op de decoder, en dat werkte het wel zoals het moest. Allez, tot nu toe hé. En de nPVR opnames, geprogrammeerd vanop de PC, zijn nog steeds niet zichtbaar in de geplande opnames op mijn decoder. Dat is ook een miserie zulle. Ik heb hier nog een tweede SD decoder (blauw deksel) waar er nog geen upgrade is gebeurd, en daarmee zijn er GEEN PROBLEMEN....... Besluit, waarom is die niewe upgrade in feite nodig geweest ?

Grtjs.

Reageer