Opnemen en tegelijk zappen


  • pat
  • Apprentice
  • 1 reactie

Goedeavond iedereen,

sinds enkele dagen beschikken wij over een nieuwe decoder, laatste generatie. Nu stellen wij vast dat we, telkens wij een opname geprogrammeerd hebben en een andere zender willen bekijken ( met gebuik maken van pauze ) de decoder de opname stopt of overschakeld naar het geprogameerde kanaal. Dit probleem heeft zich nooit voorgedaan met de vorige decoder. Helpdesk belgacom heeft me al volgende oplossing aangereikt, zij hebben een volledige reset gedaan, doch, het bekende probleem is nog altijd aanwezig' wij kunnen niets programmeren en tegelijk ander zender bekijken , weliswaar met gebruikmaking van pauze.


is dit probleem heir nog bekend?

alvast bedankt,


patrick

2 Reacties

Reputatie 6
Badge +2

Dat zal nog niet zijn, altijd hetzelfde liedje, de slapers in Brussel vergeten telkens van de oude decoder te deregistreren met die bekende gevolgen dat men niet simultaan kan zappen en opnemen.


Probeer eens de technische dienst van Belgacom te contacteren en vraag om jullie oude decoder te schrappen, als dat gebeurd is dan zouden die problemen opgelost moeten zijn, dus normaal gezien moeten jullie terug simultaan zappen en opnemen.

Inderdaad je belt best nu naar de technische dienst 0800 22 800 om te vragen of je oude decoder van ke lijn geschrapt werd dit is een fout die bijna altijd gemaakt wordt tijdens het omruilen van een decoder dat de oude decoder op de lijn blijft geregistreerd staan waardoor de mogelijkheden van de nieuwe decoder verminderd worden.


Je zal moeten wachten tot morgen om te bellen want het is vandaag feestdag.