nog eens over leesbaarheid menu en programmagids op belgacom TV

  • 24 August 2012
  • 27 reacties
  • 359 Bekeken

Reputatie 1
Op een recente Philips 42 inch led tv zijn de menu's en progranmmagids na de laatste update onleesbaar geworden en met mijn ogen is er niets mis.

Meerdere mensen hebben het probleem van de leesbaarheid aangekaart, maar Eva hebben we hierover nog niet gehoord !!! Misschien vindt ze de letters op de forums onleesbaar.27 reacties

Ja Axana zoals ze zeggen dat het op een ander altijd beter is, zal zeker niet altijd kloppen en er zal overal wel iets zijn.

En een mens kan toch niet om de vijf voeten veranderen van provider, dat zou ook teveel van het goeie zijn ;-)
Poep simpel , de letters in de menu en programmagids moeten op ieder tv toestel even groot zijn als de letters van de ondertitels van de film .

Dat kan toch niet zo moeilijk zijn zeker , want dan doe je wel voor iedereen goed , straks moet je nog zeggen in de winkel ik wil die tv maar neem maar twee maten groter want ik heb belgacom tv , of moet de verkoper zeggen voor telenet kun je die kopen en voor belgacom moet je gaan voor een maatje of twee of drie meer.

1 regel letters ondertiteling en samenvatting en menu en programmagids even groot , dus wie heeft daar bezwaren tegen , graag melden .

Om dan nog niet te spreken over de teletext die dan wel groot genoeg is maar niet kan uitgezet worden op 3/4 formaat en daardoor ook staat te wiebelen.

Mijn eerste versie was voor mij ok , ik ben niet van plan om een hd te kopen omdat belgacom dat zou willen .

Dit is hetzelfde als ze plots het geluids niveau zouden verminderen op je telefoon , dat je dan maar een nieuwere zou moeten kopen , waar zijn ze mee bezig.

Reageer