mails telenetcontacten in map junk

  • 10 September 2015
  • 3 reacties
  • 122 Bekeken

Reputatie 1
hallo


de mails die ik ontvang van telenetklanten worden bij my proximus in map junk gezet


met als gevolg als ik mijn mails ophaal met via mijn outlook 2013 dan krij ik hier niet van te zien


zodoende mis ik wel verschillende mails


wat loopt er mis?


groetjes


Leon

3 reacties

Tip: stel je vraag eens op - https://twitter.com/proximus/with_replies" target="_blank daar wordt je het snelst geholpen.


Of als er niemand met een oplossing komt de vraag stellen op ander http://userbase.be/forum" target="_blank waar veel mensen met ervaring zitten
Kan je niet ergens het telenet.be domein markeren, in je mail programma, als geen juck wat van daar binnen komt.
bijvoorbeeld als je naar http://windows.microsoft.com/nl-be/windows-vista/block-spam-and-other-unwanted-e-mail surft zie je ook wat mogelijkheden


onder ander: (dit voorbeeld is voor Windows Mail)


Het beveiligingsniveau voor ongewenste e‑mail wijzigen



  1. U kunt Windows Mail als volgt openen: klik op de knop StartAfbeelding van de knop Start, klik op Alle programma's en klik vervolgens op Windows Mail.
  2. Klik in het menu Extra op Opties voor ongewenste e‑mail.
  3. Selecteer het gewenste beveiligingsniveau:
    • Geen automatisch filter. Klik op deze optie als u helemaal wilt stoppen met het blokkeren van ongewenste e‑mailberichten. Windows Mail gaat echter door met het blokkeren van berichten van domeinnamen en e‑mailadressen op de lijst Geblokkeerde afzenders.
    • Laag. Klik op deze optie als u veel ongewenste e‑mailberichten ontvangt en u alleen de meest duidelijke ongewenste e‑mailberichten wilt blokkeren.
    • Hoog. Klik op deze optie als u een grote hoeveelheid ongewenste e‑mailberichten ontvangt en u er zo veel mogelijk wilt blokkeren. U moet de berichten in de map Ongewenste e‑mail echter periodiek controleren op legitieme e‑mailberichten die daar mogelijk ook heen zijn verplaatst.
    • Alleen veilige lijst. Klik op deze optie als u alleen berichten wilt ontvangen van personen of domeinnamen in de lijst Veilige afzenders. E‑mailberichten van personen of domeinnamen die niet aanwezig zijn in de lijst Veilige afzenders, worden behandeld als ongewenste e‑mailberichten. U moet deze optie dus alleen kiezen als u zeker weet dat elke persoon van wie of domeinnaam waarvan u berichten wilt ontvangen, aanwezig is op de lijst Veilige afzenders.

[/list]

Reageer