Ik wil FOX op Proximus


Voor geïnteresseerden die willen meedoen => http://www.foxtv.be/ikwilfox

This topic has been closed for comments

62 reacties

Reputatie 6
Badge +3
Zo'n thema- en doelgroepzenders richten zich niet op de kijkcijfers van een programma op één moment in primetime. Programma's worden in de loop van de week meermaals herhaald op verschillende tijdstippen en kijkers bekijken mss het programma uitgesteld (opname, TV Replay, online op de site van de zender zelf). Een zender telt al die kijkcijfers op op het einde van de week en krijgt zo een beter beeld of een programma populair is of niet. Zie maar naar het programma Callboys van Vier, dat live op donderdag minder dan 500.000 kijkers haalt, maar met uitgesteld kijken (online, TV Replay, opname) en herhalingen over het miljoen kijkers. Het geeft wel degelijk aan hoeveel mensen tegelijkertijd kijken (en naar de reclame). En sorry, zelf als je het verdubbelt, het blijft zeer weinig.
Reputatie 3
Blijkbaar dan toch genoeg om in een boeket op te nemen!
nog nicks op 192
mails verstuurd
Fox op 17 oktober te vinden is op kanaal 192
Fox komt naar proximus tv


nog nicks
Reputatie 4


We zijn wel nog gans de dag 17 oktober, dus in blijde verwachting 🙂
Reputatie 1
kan ook gebeuren dat we in blijde verwachting blijven haha ...want nog altijd niks ...moet echt een kunst en vliegwerk zijn voor prox
Reputatie 2
Badge
Ik heb juist gebeld we hebben een multiboeket waar alle zenders in zitten om fox te ontvangen zijn we verplicht op een entertainment boeket bij te nemen dus moeten we er nog eens extra op gaan betalen voor 1 zender nee laat maar hoor er worden meer zenders afgepakt dan dat we er bij krijgen.
Reputatie 2
Badge
Movies en series pas blijft voor ons dan voorlopig gratis want er is altijd gezegd dat er eerst een waardige vervanger zou worden voor gevonden bij het verdwijnen van Sy Fy en 13the street.
Reputatie 3
Badge
Ik weet niet wie u deze info heeft verstrekt maar ondertussen is MS zender in MULTI Boeket verdwenen en staat FOX HD op 192 beschikbaar...
Deze zender zit dus gratis ook in het MULTI boeket...
Reputatie 4
Je weet toch dat de mensen van de call centers niet altijd over alle recente veranderingen op de hoogte zijn of gebracht werden en daarom dat er dikwijls verkeerde of tegenstrijdige berichten komen, zij doen ook maar hun best.
Schandalig om Fox te ontvangen kost het mij maandelijks ongeveer 15 euro extra
Reputatie 7
Badge +6
Ik weet niet wie u deze info heeft verstrekt maar ondertussen is MS zender in MULTI Boeket verdwenen en staat FOX HD op 192 beschikbaar...
Deze zender zit dus gratis ook in het MULTI boeket...

Helemaal correct. Wie dat Multiboeket boeket heeft of het boeket Entertainment NL, heeft nu Fox/BBC First en de M&S valt weg. Die oude boeketten worden wel niet meer gecommercialiseerd zo te zien in MyProximus, dus als je wil veranderen van bundel/boeket of nu een bundel wilt nemen, kom je bij de nieuwe bundels terecht.