Beantwoord

Gewiste nPVR nog in opnamelijst op 2de decoder

  • 27 December 2015
  • 4 reacties
  • 133 Bekeken

Reputatie 7
Badge +3
Ik heb 2 V5 decoders. Ik neem alleen programma's op, op decoder 1. Gisteren kijk ik toevallig in de opnamelijst van decoder 2 en ik zie dat daar een hele reeks programma's staan, die ik op de 1ste decoder al een tijd geleden gewist had. Het waren allemaal natuurlijk nPVR opnames. Is dit een bug ? Hoe kan ik dat op decoder 2 corrigeren ?
icon

Beste antwoord door Elma 28 December 2015, 20:12

Bekijk origineel

4 reacties

Reputatie 7
Badge +1
Het is idd een veelvoorkomende bug (ook bij de V4). Je wist ze met alles wissen (series), maar toch duiken ze daarna terug op. Hoe het met meerdere decoders is weet ik niet, maar je kunt zeker eens proberen die 2e decoder te rebooten.Programmeer je soms vanop de nieuwe Px TV app? want vandaaruit kan je ook series programmeren of verwijderen. Ook kan je in die app. nPVR-opnames op tablet bekijken. Staan die gewiste opnames daar in de lijst van afspeelbare opnames? Dan kan je ook van daaruit nog eens proberen ze te verwijderen. Ook daarmee heb ik weinig ervaring want V4-gebruikers kunnen nog steeds niet op die app. inloggen.
Sinjoor, tot nu toe heb ik dit toch niet meer voor op mijn v5-c dus deze bug die op de v5 en v4 nog aanwezig is, is blijkbaar opgelost voor de v5-c
Reputatie 2
Een Proximus moderator heeft het hier al gezegd, lieve mensen, onze ingenieurs zijn er van op de hoogte van al deze opname problemen.

We zullen gewoon moeten afwachten tot hun werk afgerond is.
Reputatie 7
Badge +3
ok, Axel, maar omdat ik deze bug nog niet tegen gekomen was (en ook niet een bekeken film, die nadien nog maar 4 minuten laat zien), wilde ik het toch even melden. Ik weet niet welke bugs allemaal bekend zijn bij de ingenieurs. Daarom heb ik ze voor de veiligheid gemeld.

Reageer