Bbox 3

  • 10 October 2014
  • 15 reacties
  • 841 Bekeken

  • Practitioner
  • 42 reacties
Een vraagje als ik hier zo lees zijn er mensen die een BBox 3 hebben, ik heb nog een Bbox 2.


Kan je die Bbox 2 vervangen voor een BBox 3 bij een Proximus winkel of is dat niet voor iedereen?

15 reacties

Normaal gezien wordt de bbox2 alleen omgeruild als die defect , maar gewoon proberen, spring eens een Proximus Center binnen en er is veel kans dat het lukt, ik weet al van velen die het gedaan hebben en er ene meegekregen hebben.


Ter info: surf eens naar ►bbox3-pecificaties
Reputatie 6
Badge +2
Ik heb een Bbox2 maar geen haar op mijn hoofd die er aan denkt om die te vervangen door een Bbox3.


Mijn principe is zolang alles goed werkt ga ik niet veranderen anders zou het kunnen gebeuren dat alles slechter werkt of nog erger dat er niks werkt en dat risico wens ik niet te lopen, enkel als die Bbox2 defect is en moet vervangen worden door een Bbox3 dan kan ik niet anders dan er bij neer te leggen bij deze verandering.
Als je niks speciaal wilt van je bbox dan moet je geen schrik hebben die bbox3 werkt zeker even goed als de bbbox2, alleen als je van alles wilt veranderen in de menu's dan jan je soms voor hebben dat je het ofwel niet kan ofwel dat die settings overschreden worden.


Voor mijn toepassingen zou ik zeker geen problemen hebben met een bbox3 en je hebt eer baat bij als je wil bestanden versturen tussen je apparaten die op het lokaal netwerk hangen dan is de datatransfer via wifi, zeker 7 maal groter dan bij de bbox2 (Wifi-g tov wifi-n) ►http://bgctv.skynetblogs.be/#bbox3modemspecificaties" rel="nofollow
Kan je op de BBOX 3 usb poorten een printer en/of externe hard disc plaatsen en gebruiken? en zo ja hoe??


Dit is een oplossing die vroeger al gepost geweest is :


windows verkenner het volgende invoeren : \\192.168.1.1


dan krijg je toegang tot de modem maar geen spoor van mijn USB sleutel


dan in windows verkenner het volgende ingevoerd: \\192.168.1.1\Disk_a1 maar dat is niet gelukt.

geeft ? Error message; path can not be found


dan de name van USB sleutel veranderd (in de eigenschappen) door een duidelijk name: bv 'USBBBOX'


Ik heb het opnieuw aangesloten op het modem en dan, in mijn windows verkenner het volgende ingevoerd: \\192.168.1.1\usbbbox

en dan kan krijg je toegang er toe.


En bij een mac pc?
oei daar heb ik niet genoeg kaas van gegeten ! Maar mss als een Mac'er dit hier leest, eventueel weet hoe dat dan moet ?


Er zitten wel veel meer specialisten met ervaring dan hier op dit forum op dat gebied, als je surft naar ►http://www.userbase.be/forum" target="_blank
Badge
Goedeavond,wij hebben vandaag een bbox3 mogen ophalen. Er was iemand geweest voor de tv. En ik vertelde van onze Belgacom story en problemen.


Alles is weer klaar voor het internet en tv.Nu heb ik 1 tv met een kabel aangesloten niet draadloos. En eens kijken wat het doet.


Groet,Frwi


Badge
smiley
hopelijk blijf je lachen duivelknipoog
Reputatie 6
Badge +2
Dat hang er van af of alles goed blijft werken en mag hij blijven smiley, als het op een kwaaie dag problemen zijn dan wordt het ontevreden
Reputatie 1
Hoe ga je te werk om de BBox2 te ruilen tegen een BBox 3? Zeggen dat hij defect is?
Als je zegt dat hij defect is bij de technische helpdesk dan geven ze ook een ruilnummer die je met je bbox2 en zijn netadapter meeneemt naar een Proximus center om hem om te ruilen, je vraagt gewoon daar om hem te mogen omruilen voor een bbox3, naar het schijnt doen ze daar niet meer moeilijk over en is het niet meer zoals vroeger dat ze de puntjes op de i zetten dat het omruiltype het zelfde is als het binnengebracht type


Je kan ook zo naar een Proximus center gaan zonder ruilnummer en zeggen dat hij defect is, er zijn er al verschillende die gemeld hebben dat ze zonder problemen een bbox3 gekregen hebben, of je moet juist op ene vallen die met het verkeerde been uit bed gestapt is en wel de puntjes op de i zet ;-)
Badge
Hallo,


Tante van mij had haar bbox2 ook kapot. Maar ik ging naar huis met een bbox2 omdat ze de opdracht hadden gekregen. Eerst de stock te verwerken bij de 2. Dit is mij verteld in de proximus winkel.


Groet Frwi
Dat is inderdaad theorie naar de realiteit ziet er toch dikwijls anders uit, had ze gewoon naar een ander Proximus center geweest dan was het waarschijnlijk wel gelukt, enfin bij de merendeel lukt het wel laat ons het zo zeggen.


Trouwens in theorie is het nog altijd 'omruiltype is gelijk aan binnengebracht type', maar dat is wel theorie en inderdaad als ze geen bbox3 meer in stock hebben dan duwen ze een bbox2 in je pollen !


Langs de andere kant verwittigen ze langzaam aan hun klanten dat ze de bbox2 mogen gaan vervangen door een bbox3.

Reageer