Alias in mailbox bijmaken werkt niet


Reputatie 3
Ik kan blijkbaar geen alias meer bijmaken!

10 reacties

lukt het ook niet als je via deze weg inlogt op je mailbox : https://webmail.emp.skynet.be" target="_blank per mailbox kan je tot 5 aliassen aanmaken bron: email


Je kan anders best eens je mail profiel laten nakijken door mensen van http://- Proximus op facebook" target="_blank je kan ook bellen 0800 22 800 (tot 22u 7/7) je kan het ook vragen via hun https://www.facebook.com/proximusBe/posts_to_page" target="_blankof https://twitter.com/proximus/with_replies" target="_blank account.


feedback hier, van de eventuele gekregen oplossing is altijd welkom.
Reputatie 7
Badge +3
Had ik ook al gemeld, drie berichten lager. Als in myproximus klikt op [mijn berichten], En je selecteert dan de gewenste mailbox links op je scherm, dan krijg je links te zien, links, o.a. Mijn e-mailadressen/aliassen beheren. Maar als je daarop klikt kom hier op het scherm om je mails te lezen, dezelfde pagina als onder de link die Elsa opgeeft in webmail.skynet.


Het heeft gewerkt, want mijn hubby heeft een mailadres bij kunnen maken in zijn mailbox. Hij kon wel alleen een @proximus.be mailadres bij aanmaken, geen @skynet.be mailadres. Maar nu ik ook zo'n mailadres wil maken, lukt het niet meer. Bugske ?
Reputatie 3
heb al een antwoord gekregen via hun twitter account.
Hoe kan jij nu lager dan Elsa staan?Elsa geeft hier een antwoord opPhilippe en jij er boven en niet er onder want dan zit je onder de grond.En wat je allemaal zegt doet niets terzake.
Reputatie 7
Badge +3
@ken,


Kijk in de lijst van het forum 'My proximus', dan zie je dat ik ook en nieuwe treat gestart was met hetzelfde onderwerp. Die staat drie regels lager dan de treat die Philippe gestart was: 'Kan geen mailadres aanmaken in bestaande mailbox.' Weerhoudt u van ongepast commentaar op personen op dit forum aub.


@philippe,


Ik zit niet op twitter. Is het een antwoord dat ik ook kan gebruiken ? Je mag het dan hier in deze treat zetten, dan hebben we er allemaal iets aan, vermits o.a. Ik met het zelfde probleem zit.
Reputatie 3
Beste Elma,


Je ziet dan maar dat mee zijn met zijn tijd ook zijn voordelen kan hebben, anders hadden ze het voor u waarschijnlijk, net zoals bij mij, ook al lang kunnen oplossen.


Met vriendelijke groeten.
Reputatie 7
Badge +3
Beste Philippe,


Ik heb ooit eens een twitteraccount aangemaakt in de jaren stillekes en ook een facebookaccount, maar ik heb zo weinig tijd, dat mijn logins zelfs niet meer werken.


Ik heb juist nog eens geprobeerd om een alias aan te maken, maar bij mij is er nog niks gewijzigd. Krijg nog steeds het scherm om mails te lezen, niks anders.


Kan je mij de oplossing niet doorgeven ?
Reputatie 3
Na doorgeven van mijn privé gegevens hebben zij het voor mij direct kunnen oplossen, ik heb niks zelf moeten doen. ja
Reputatie 7
Badge +3
Ik heb het probleem zelf opgelost. Ik werkte altijd vanop I-pad en daar kreeg ik een ander scherm aangeboden dan op de laptop. Op de laptop kan je configuratie wijzigen, op Ipad niet. Ik geef het scherm mee vanop de Ipad, waarop het dus niet mogelijk is de configuratie te wijzigen.
Reputatie 7
Badge +3
Dit is het scherm dat ik krijg op een laptop. Hier kan ik dus de configuratie wijzigen. Zie meer op de foto.


Reageer